Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΦΕΤΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ

 ΥΛΙΚΑ

  • 4 Κομμάτια φέτας σε μέγεθος για σαγανάκι
  • 4 Φύλλα κρούστας
  • Λίγο αλεύρι
  • Λάδι για τη τηγάνι
  • 1 Ασπράδι αβγού χτυπημένο
  • Λίγο σουσάμι
  • Μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αλευρώνουμε τα κομμάτια της φέτας.
  • Αλείφουμε ένα φύλλο με ελαιόλαδο και το διπλώνουμε στη μέση.
  • Ακουμπάμε στο κέντρο ένα κομμάτι φέτας και το κλείνουμε σε πακέτο. Αλείφουμε ασπράδι στις άκρες για κολλήσει.
  • Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα.
  • Τα βάζουμε στη κατάψυξη για 2 ώρες.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι και τηγανίζουμε τη φέτα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Τη βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το πολύ λάδι και όταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι και περιχύνουμε με λίγο μέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: