- 4 Κομμάτια φέτας σε μέγεθος για σαγανάκι
- 4 Φύλλα κρούστας
- Λίγο αλεύρι
- Λάδι για τη τηγάνι
- 1 Ασπράδι αβγού χτυπημένο
- Λίγο σουσάμι
- Μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλευρώνουμε τα κομμάτια της φέτας.
- Αλείφουμε ένα φύλλο με ελαιόλαδο και το διπλώνουμε στη μέση.
- Ακουμπάμε στο κέντρο ένα κομμάτι φέτας και το κλείνουμε σε πακέτο. Αλείφουμε ασπράδι στις άκρες για κολλήσει.
- Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα.
- Τα βάζουμε στη κατάψυξη για 2 ώρες.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι και τηγανίζουμε τη φέτα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Τη βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το πολύ λάδι και όταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι και περιχύνουμε με λίγο μέλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: