- 500γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
- 10 Φέτες παστουρμά
- 4 Φρυγανιές τριμμένες
- Λίγο ελαιόλαδο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Αβγό
- 1 Σφηνάκι λευκό κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
- Λίγο αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλέθουμε στο μούλτι το παστουρμά με το πολτό σκόρδου και μία κουταλιά σούπας ελαιόλαδο. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: