Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1,5 Κιλό Μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 Κουτιά ντοματάκια κον-κασέ
  • 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το φαγητό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για μία ώρα. 
  • Συνοδεύουμε με πιλάφι ή πουρέ πατάτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: