Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 Κιλό φέτα τριμμένη
  • 200γρ. Ανθότυρο λιωμένο
  • 2 Ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα
  • 200γρ. Γιαούρτι
  • Άσπρο πιπέρι
  • 1/2 Φύλλο κρούστας
  • Βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε βουτυρωμένο ταψί βάζουμε τα μισά και τα βουτυρώνουμε ένα ένα. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά.  Απλώνουμε το μείγμα επάνω από τα φύλλα. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρωμένα και αυτά. Γυρίζουμε τις άκρες των φύλλων που περισσεύουν και με ένα ένα μαχαίρι κάνουμε τρύπες στην επιφάνεια της πίτας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: