Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΚΕΙΚ ΠΑΤΑΤΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Πατάτες χοντροκομμένες
  • 120γρ. Βούτυρο λιωμένο
  • 2 Αβγά
  • 240ml. Γάλα
  • 250γρ. Μουστάρδα
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
  • 1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
  • Θυμάρι
  • 30γρ. Αλεύρι
  • 50γρ. Τριμμένο κασέρι
  • 50γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις πατάτες σε κατσαρόλα με νερό και τις βάζουμε σε δυνατή φωτιά. Βράζουμε για 10 λεπτά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  • Σουρώνουμε τις πατάτες και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.
  • Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί.
  • Ψήνουμε για 50 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει πριν το κόψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: