- 500γρ. Μακαρόνια
- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 Πρέζα κανέλα
- 1/2 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
- 1 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Τα ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα με λίγο βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
- Ρίχνουμε τις ντομάτες. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα μακαρόνια περιχύνοντας με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: