Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Φαρφάλε ή άλλα ζυμαρικά
  • 500γρ. Εντόσθια πουλερικών
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
  • 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου, βάζουμε τα εντόσθια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. 
  • Συμπληρώνουμε το πελτέ ντομάτας και τη μουστάρδα, ανακατεύουμε βάζουμε ένα ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
  • Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τα συκωτάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: