- 250γρ. Κασέρι τριμμένο
- 350γρ. Αλεύρι
- 1 Φακελάκι μαγιά
- 2 Αβγά
- Λίγο ελαιόλαδο
- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό
- Αλάτι
- Δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 100γρ. από το αλεύρι, τη μαγιά και το χλιαρό νερό και αφήνουμε το μείγμα για 30 λεπτά.
- Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε τα τυριά. Βάζουμε το υπόλοιπο αλεύρι σε ένα μπολ και ρίχνουμε το αλάτι και λίγο λάδι και λίγο χλιαρό νερό.
- Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα αβγά και το μείγμα της μαγιάς. Ζυμώνουμε πολύ καλά. Αφήνουμε στην άκρη για 1 1/2 ώρα.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε τη ζύμη.
- Πασπαλίζουμε με δεντρολίβανο και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: