- 500γρ. Ζυμαρικά
- 4 Σκελίδες σκόρδο
- 1 Ματσάκι βασιλικό
- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού κουκουνάρι
- Λίγο ελαιόλαδο
- 50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μούλτι το σκόρδο, το βασιλικό, το κουκουνάρι το ελαιόλαδο και τη παρμαζάνα.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο και τα στραγγίζουμε. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη σάλτσα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: