Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

 ΥΛΙΚΑ

1 Πακέτο φύλλο κανταϊφι


300γρ. Μοτσαρέλα τριμμένη

300γρ. Γραβιέρα τριμμένη

50γρ. Σαλάμι αέρος σε λεπτές φέτες

6 Αβγά

2 Κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο και λίγο ακόμη για το σκεύος

Ρίγανη

Πάπρικα καπνιστή

1 Λίτρο γάλα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ξάνουμε το κανταϊφι και το μεταφέρουμε σε μπολ. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τα αβγά και το γάλα.
  • Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί και στρώνουμε τη μισό κανταϊφι, απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταϊφι. 
  • Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι.
  • Περιχύνουμε το φαγητό και το αφήνουμε για 1 ώρα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: