ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
250γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε πολύ καλά το κρέας. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι, τις πιπεριές και σβήνουμε με το κρασί. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 40 λεπτά. Βάζουμε τη φέτα και σβήνουμε τη φωτιά, αφήνουμε για 10 λεπτά επάνω στο μάτι και μετά κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: