Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΑΛΕΥΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Αλεύρι
2 Αβγά
250γρ. Γιαούρτι

250ml. Γάλα
250γρ. Φέτα τριμμένη
100γρ. Βούτυρο λιωμένο
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με τα αβγά, το γιαούρτι το γάλα και το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βάζουμε το ταψί να ζεσταθεί. Ρίχνουμε το μισό βούτυρο και απλώνουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: