Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας

2 Λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες

1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες

1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 Κουταλιές της σούπας μουστάρδα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, τις λιαστές ντομάτες και τα μανιτάρια. Ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό και τη μουστάρδα. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά, πριν σβήσουμε τη φωτιά αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε το μαϊντανό, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και τριμμένο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: