Γλυκοπατάτες
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε πολύ λεπτές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ με νερό, παγάκια και αλάτι και τις αφήνουμε για 30 λεπτά.
- Τις στραγγίζουμε και τις απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
- Βάζουμε τις γλυκοπατάτες και τις τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το πολύ λάδι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: