Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΦΑΡΦΑΛΕ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΡΟΚΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

500γρ. Φαρφάλε

100γρ. Ρόκα


1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

50γρ. Κουκουνάρια

80γρ. Τριμμένη παμεζάνα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τη ρόκα και τη στραγγίζουμε καλά.
  • Βάζουμε τη ρόκα στο μούλτι με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη κρέμα.
  • Βράζουμε τα φαρφάλε σε άφθονο αλατισμένο νερό.
  • Κρατάμε μισό ποτήρι από το νερό που έβρασαν και τα στραγγίζουμε.
  • Τα βάζουμε πάλι στη κατσαρόλα, ρίχνουμε το πέστο και το νερό. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: