ΥΛΙΚΑ
10 Μανιτάρια μεγάλα
250γρ. Κιμά
1 Καρότο τριμμένο
2 Κρεμμύδι τριμμένο
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
1/2 Κούπα τσαγιού χυμό ντομάτας
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα κοτσάνια, το κρεμμύδι και το καρότο.
- Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα, ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το μισό τυρί και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε τα μανιτάρια και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: