Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

1 Ποτήρι αραβοσιτέλαιο

1 Ποτήρι χυμό πορτοκάλι


1 Ποτήρι ζάχαρη

1 Κουταλάκι γλυκού μαγειρική σόδα

2 Κουταλάκια γλυκού κανέλας

1 Κουταλάκι γλυκού γαρίφαλο

1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ

800-850γρ. Αλεύρι

Σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι και τη ζάχαρη, προσθέτουμε τον χυμό στον οποίο έχουμε διαλύσει τη σόδα, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το αλεύρι σε δόσεις. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα περνάμε από σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: