Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΣΟΥΦΛΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ

 ΥΛΙΚΑ

300γρ. Ψωμί του τοστ χωρίς κόρα, κομμένο σε κυβάκια

150γρ. Γκούντα τριμμένη

150γρ. Μοτσαρέλα τριμμένη


100γρ. Μπέικον κομμένο σε κυβάκια

100γρ. Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια

100γρ. Γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια

8 Αβγά

300ml. Κρέμα γάλακτος

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα αλλαντικά μέχρι να πάρουν χρώμα, κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Σε μπολ βάζουμε τα αβγά με τη κρέμα γάλακτος και χτυπάμε με σύρμα.
  • Βάζουμε μέσα στο μπολ τα αλλαντικά και τα τυριά και ανακατεύουμε. 
  • Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε το ψωμί. Περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: