Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

500γρ. Χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες

3 Πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες


1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί

2 Φύλλα δάφνης

Πάπρικα γλυκιά

1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια

1 Κουταλάκι γλυκού πελτέ ντομάτας

Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το πελτέ τη πάπρικα και τα φύλλα δάφνης, προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να σωθούν τα υγρά και μείνει το λουκάνικο με τη σάλτσα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: