ΥΛΙΚΑ
8 Κόκκινα μήλα
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
500γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
8 Κόκκινα μήλα
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
500γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε μαζί με τη ζάχαρη σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Όταν λιώσει η ζάχαρη βάζουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι με τη σόδα και την κανέλα. Προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι σιγά σιγά μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε. Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα τη ζύμη. Πασπαλίζουμε με λίγη καστανή ζάχαρη. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: