ΥΛΙΚΑ
200γρ. Γιαούρτι
1/3 Φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
Ξύσμα από 1 λάιμ
Χυμό από 1 λάιμ
2 Αβγά
2 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
200γρ. Γιαούρτι
1/3 Φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
Ξύσμα από 1 λάιμ
Χυμό από 1 λάιμ
2 Αβγά
2 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά, το αλάτι και τη ζάχαρη πολύ καλά. Προσθέτουμε το χυμό και ξύσμα του λάιμ, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
- Βουτυρώνουμε μία φόρμα του κέικ και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το γλυκό. Κάνουμε τη γνωστή κίνηση με το μαχαίρι για να δούμε αν είναι έτοιμο. (τρυπάμε το κέικ σε ένα σημείο και αν το μαχαίρι βγει καθαρό τότε το γλυκό μας είναι έτοιμο).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: