ΥΛΙΚΑ
4 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
200γρ. Γιαούρτι
4 Αβγά
1 Πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 Πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 Κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
5 Φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
150γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
200γρ. Γιαούρτι
4 Αβγά
1 Πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 Πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 Κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
5 Φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
150γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές, προσθέτουμε το ζαμπόν, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Χτυπάμε στο μίξερ το ηλιέλαιο με τα αβγά.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι συνεχίζοντας το χτύπημα. Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε με σπάτουλα. Προσθέτουμε, το ζαμπόν με τις πιπεριές και το τυρί και ανακατεύουμε.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα για κέικ αφού προηγουμένως την έχουμε αλείψει με λάδι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: