ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
300γρ. Κασέρι τριμμένο
4 Αβγά
250ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
300γρ. Κασέρι τριμμένο
4 Αβγά
250ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε το κασέρι. Χτυπάμε τα αβγά με τη κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε το τυρί. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, γυρίζουμε τις άκρες που περισσεύουν και κάνουμε μερικές τρύπες στην επιφάνεια με ένα μαχαίρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: