ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
4 Πιπεριές χοντροκομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Ποτήρι νερού κόκκινο κρασί
3 Λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
3 Κουταλιές σούπας μπαλσάμικο
Χυμό από 1 λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
4 Πιπεριές χοντροκομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Ποτήρι νερού κόκκινο κρασί
3 Λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
3 Κουταλιές σούπας μπαλσάμικο
Χυμό από 1 λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίσει. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε το φαγητό σε πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ένα ποτήρι νερό. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 1/2 ώρα.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: