Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια
200γρ. Γιαούρτι
200γρ. Μαγιονέζα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Ξινόμηλα κομμένα σε κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία σαλατιέρα βάζουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, αλάτι, πιπέρι τη μουστάρδα.
  • Βάζουμε το κρεμμύδι και τα μήλα.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Συμπληρώνουμε τα παντζάρια και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: