ΥΛΙΚΑ
500γρ. Παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια
200γρ. Γιαούρτι
200γρ. Μαγιονέζα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Ξινόμηλα κομμένα σε κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια
200γρ. Γιαούρτι
200γρ. Μαγιονέζα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Ξινόμηλα κομμένα σε κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία σαλατιέρα βάζουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, αλάτι, πιπέρι τη μουστάρδα.
- Βάζουμε το κρεμμύδι και τα μήλα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Συμπληρώνουμε τα παντζάρια και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: