ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια ή άλλα ζυμαρικά
Ελαιόλαδο
400γρ. Καβουρμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
600γρ. Ντομάτες τριμμένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια ή άλλα ζυμαρικά
Ελαιόλαδο
400γρ. Καβουρμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
600γρ. Ντομάτες τριμμένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψιλοκόβουμε τον καβουρμά. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε τον καβουρμά, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη και το θυμάρι. Αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Πριν το τέλος προσθέτουμε το μαϊντανό.
- Βράζουμε τα μακαρόνια να γίνουν al dente τα παίρνουμε με τη τσιμπίδα και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: