ΥΛΙΚΑ
400γρ. Φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 Ποτήρι νερού ζάχαρη άχνη
600γρ. Αλεύρι
2 Βανίλιες
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Ποτήρι νερού αμύγδαλα καβουρντισμένα
1 Κουταλιά σούπας ανθόνερο
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ
Ζάχαρη άχνη
Ανθόνερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 Ποτήρι νερού ζάχαρη άχνη
600γρ. Αλεύρι
2 Βανίλιες
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Ποτήρι νερού αμύγδαλα καβουρντισμένα
1 Κουταλιά σούπας ανθόνερο
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ
Ζάχαρη άχνη
Ανθόνερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο σε δυνατή ταχύτητα για 10 λεπτά, προσθέτουμε τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 10 λεπτά. Ρίχνουμε το ανθόνερο, τα αμύγδαλα, τις βανίλιες και σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας με σπάτουλα.
- Παίρνουμε κομμάτια ζύμης και πλάθουμε μισοφέγγαρα ή στρογγυλά κομμάτια. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς, προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. .
- Μόλις τους βγάλουμε τους βάζουμε σε πιατέλα τους ψεκάζουμε με ανθόνερο και πασπαλίζουμε με μπόλικη ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: