ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
Πάπρικα
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Δενδρολίβανο
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1/2 Κουταλιά σούπας μέλι
1 Κουτάκι μπύρα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
Πάπρικα
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Δενδρολίβανο
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1/2 Κουταλιά σούπας μέλι
1 Κουτάκι μπύρα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας το αφήνουμε να στραγγίσει και το βάζουμε σε μπολ με τα υπόλοιπα υλικά εκτός της μπύρας. Ανακατεύουμε πολύ καλά και το αφήνουμε για μία ώρα στο ψυγείο.
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας καλά. Σβήνουμε με τη μπύρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για μία ώρα.
- Συνοδεύουμε με πατάτες φούρνου ή τηγανιτές ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: