ΥΛΙΚΑ
1 Κομμάτι χοιρινό
4-5 Γλυκοπατάτες
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ρίγανη
Χυμό από 2 πορτοκάλια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλάκι του γλυκού μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κομμάτι χοιρινό
4-5 Γλυκοπατάτες
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ρίγανη
Χυμό από 2 πορτοκάλια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλάκι του γλυκού μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζητάμε από το χασάπη μας να ετοιμάσει ένα κομμάτι για ρολό από το κομμάτι που παίρνουν τις μπριζόλες 1,5-2 κιλά.
- Βάζουμε το κρέας στη γάστρα μαζί με τις πατάτες αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα και ρίγανη.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού τη μουστάρδα και το μέλι περιχύνουμε το φαγητό, σκορπίζουμε το βούτυρο εδώ και εκεί, σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς στον αέρα. Αφαιρούμε το καπάκι και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: