ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό μακαρόνια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Λουκάνικα κομμένα σε φέτες
Ρίγανη
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
150γρ. Σπανάκι
Βασιλικό
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό μακαρόνια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Λουκάνικα κομμένα σε φέτες
Ρίγανη
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
150γρ. Σπανάκι
Βασιλικό
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές, το πολτό σκόρδου, το λουκάνικο και τη ρίγανη. Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά. Προσθέτουμε τα μακαρόνια και το σπανάκι και το βασιλικό ανακατεύουμε καλά για ένα λεπτό και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: