ΥΛΙΚΑ
300γρ. Κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
3 Αβγά
2 Ντομάτες τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
300γρ. Κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
3 Αβγά
2 Ντομάτες τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Ρίχνουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Προσθέτουμε τη πιπεριά, αλατοπιπερώνουμε. και ρίχνουμε τις ντομάτες.
- Μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά και μια κουτάλα κάνουμε τρύπες στον κιμά. Ρίχνουμε τα αβγά μέσα στις τρύπες. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, αλατίζουμε τα αβγά και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
- Ένας νόστιμος και γρήγορος μεζές που μπορούμε να κάνουμε με κιμά που μας έχει περισσέψει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: