ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
400γρ. Φρέσκο τόνο κομμένο σε μικρά κομμάτια
3-4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
800γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Σφηνάκι ούζο
2 Κουταλιές σούπας κάπαρη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
400γρ. Φρέσκο τόνο κομμένο σε μικρά κομμάτια
3-4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
800γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Σφηνάκι ούζο
2 Κουταλιές σούπας κάπαρη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε το τόνο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να μείνουν al dente. Τα παίρνουμε με τη τσιμπίδα και τα ρίχνουμε στη σάλτσα, ανακατεύουμε για 2 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: