ΥΛΙΚΑ
1 Ποτήρι νερού λάδι
1 Ποτήρι νερού ζάχαρη
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 Ποτήρια νερού χυμό πορτοκαλιού
2 Κουταλάκια γλυκού σόδα μαγειρική
1 Σφηνάκι κονιάκ
2 Κουταλάκια γλυκού κανέλα σκόνη
1 Κουταλάκι γλυκού γαρίφαλο
3 Ποτήρια νερού αλεύρι
1/2 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Ποτήρι νερού λάδι
1 Ποτήρι νερού ζάχαρη
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 Ποτήρια νερού χυμό πορτοκαλιού
2 Κουταλάκια γλυκού σόδα μαγειρική
1 Σφηνάκι κονιάκ
2 Κουταλάκια γλυκού κανέλα σκόνη
1 Κουταλάκι γλυκού γαρίφαλο
3 Ποτήρια νερού αλεύρι
1/2 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε με το σύρμα το λάδι, τη ζάχαρη, τα ξύσματα λεμονιού και πορτοκαλιού, το χυμό, τη σόδα, το κονιάκ, την κανέλα το γαρίφαλο, όταν διαλυθεί η ζάχαρη προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
- Ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα και αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί, Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: