ΥΛΙΚΑ
700γρ. Μανιτάρια φρέσκα κομμένα στα 4
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
250ml. Χυμό ντομάτας
1/2 Ποτήρι νερό
1 Κύβο λαχανικών
Αλάτι
Μπούκοβο
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
700γρ. Μανιτάρια φρέσκα κομμένα στα 4
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
250ml. Χυμό ντομάτας
1/2 Ποτήρι νερό
1 Κύβο λαχανικών
Αλάτι
Μπούκοβο
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί.
- Αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με μπούκοβο και θυμάρι και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το κύβο. Προσθέτουμε και το νερό.
- Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Προς το τέλος προσθέτουμε το μαϊντανό, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Σερβίρουμε με ρύζι ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: