Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
550γρ. Αλεύρι
70γρ. Ζάχαρη
150γρ. Νερό
120γρ. Ηλιέλαιο
140γρ. Μέλι
200γρ. Σταφίδες
5γρ. Αμμωνία
3γρ. Σόδα
1 Πρέζα αλάτι
1 Κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 Κουταλάκι τους γαρίφαλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Ανακατεύουμε το νερό, το ηλιέλαιο, το μέλι, χτυπώντας στο μίξερ προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη σόδα, το αλάτι, την αμμωνία, την κανέλα και το γαρίφαλο. Προσθέτουμε το αλεύρι και τις σταφίδες και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε στρογγυλά και λεπτά μπισκότα, τα αραδιάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: