ΥΛΙΚΑ
5 Αβγά
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού κακάο
2 Βανίλιες
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού κονιάκ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
1 Φλιτζάνι τσαγιού κακάκο
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
1 Ποτήρι νερό
2 Φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
2 Κουταλιές σούπας κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5 Αβγά
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού κακάο
2 Βανίλιες
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού κονιάκ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
1 Φλιτζάνι τσαγιού κακάκο
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
1 Ποτήρι νερό
2 Φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
2 Κουταλιές σούπας κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ για 2 λεπτά.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά.
- Τρυπάμε την επιφάνεια του γλυκού με μία οδοντογλυφίδα και ρίχνουμε το σιρόπι.
- Σερβίρουμε με παγωτό της αρεσκείας μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: