Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΠΑΣΤΑ ΑΛΑ CAPRESE

ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
8 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
150γρ. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Μοτσαρέλα
Βασιλικό
Μαϊντανό
500γρ. Ζυμαρικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τ αφήνουμε στην άκρη.
  • Σοτάρουμε στο λάδι το πολτό σκόρδου και τα ντοματίνια.
  • Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπίπερο, τη μοτσαρόλα και το βασιλικό. 
  • Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και δένουμε τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: