ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
8 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
150γρ. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Μοτσαρέλα
Βασιλικό
Μαϊντανό
500γρ. Ζυμαρικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
8 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
150γρ. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Μοτσαρέλα
Βασιλικό
Μαϊντανό
500γρ. Ζυμαρικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τ αφήνουμε στην άκρη.
- Σοτάρουμε στο λάδι το πολτό σκόρδου και τα ντοματίνια.
- Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπίπερο, τη μοτσαρόλα και το βασιλικό.
- Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και δένουμε τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: