ΥΛΙΚΑ
4 Κολοκυθάκια τριμμένα
6 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
6 Αβγά
1 Φλιτζάνι αλεύρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Κολοκυθάκια τριμμένα
6 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
6 Αβγά
1 Φλιτζάνι αλεύρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στίβουμε τα τριμμένα κολοκύθια να φύγει το νερό. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τη φέτα, το αλεύρι, τα μυρωδικά, τ αβγά, αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι. Παίρνουμε μικρές ποσότητες ζύμες τις κάνουμε σαν τηγανίτες και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι. Μόλις πάρουν χρώμα από τη μία πλευρά τις γυρίζουμε και από την άλλη. Τις βάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: