Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΠΑΝΑΚΟΤΑ

ΥΛΙΚΑ
8 Φύλλα ζελατίνης
2 Κιλά κρέμα γάλακτος
500γρ. Γάλα φρέσκο
340γρ Ζάχαρη άχνη
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βουτάμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό.
  • Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να φτάσει σε σημείο βρασμού. Τότε αποσύρουμε από τη φωτιά.
  • Στραγγίζουμε καλά τη ζελατίνα, τη βάζουμε στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει όταν σερβίρουμε περιχύνουμε με κάποια σάλτσα από φρούτο της αρεσκείας μας ή με σιρόπι καραμέλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: