Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
200γρ. Ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη
20γρ. Κάπαρη
50γρ. Ροδέλες ελιάς
1 Κουταλάκι γλυκού πέστο βασιλικού
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
100γρ. Φέτα
1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
1/2 Κιλό μακαρόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου στο ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε την κάπαρη, τις ελιές και τη ντομάτα. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε στη σάλτσα το πέστο, τη ρίγανη και τη φέτα σε κομμάτια. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.
  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα ανακατεύουμε και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: