ΥΛΙΚΑ
330γρ. Αλεύρι
330γρ. Ζάχαρη
330γρ. Βούτυρο
6 Αβγά
2 Κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
Λίγα αμύγδαλα ψιλοκομμένα
1 Πλάκα σοκολάτα κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
330γρ. Αλεύρι
330γρ. Ζάχαρη
330γρ. Βούτυρο
6 Αβγά
2 Κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
Λίγα αμύγδαλα ψιλοκομμένα
1 Πλάκα σοκολάτα κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Δουλεύουμε το βούτυρο, χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη μαζί και τα ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τέλος το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε την ζύμη. Την στρώνουμε καλά. Κόβουμε τη σοκολάτα κομματάκια και τα τοποθετούμε κατά διαστήματα στη ζύμη. Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: