ΥΛΙΚΑ
500γρ. Κολοκυθάκια
600γρ. Ντομάτες
150γρ. Γραβιέρα
150γρ. Ζαμπόν
Ρίγανη
8 Φέτες ψωμί
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Κολοκυθάκια
600γρ. Ντομάτες
150γρ. Γραβιέρα
150γρ. Ζαμπόν
Ρίγανη
8 Φέτες ψωμί
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις άκρες από τα κολοκυθάκια, τα πλένουμε και κόβουμε φέτες, μαζί με τις ντομάτες και το τυρί. Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος, βάζουμε μια στρώση κολοκυθάκια, μια στρώση ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, μια στρώση ψωμί γραβιέρα τριμμένη και ζαμπόν. Ρίχνουμε λάδι και ρίγανη και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο, στους 160 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: