Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κουνέλι
1 Κούπα λάδι
4 Κουταλιές σούπας μαργαρίνη
400γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
4 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κουνέλι και το κόβουμε σε μερίδες. Μέσα στο ταψί που θα τα ψήσουμε το μαρινάρουμε με το λεμόνι, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε για μία ώρα. Έπειτα ρίχνουμε το βούτυρο και 2 κούπες νερό και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς. Το γυρνάμε συχνά για να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
  • Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σ ένα μπολ χτυπάμε τ αβγά ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Αραιώνουμε με λίγο νερό και ανακατεύουμε συνέχεια. Όταν το κουνέλι είναι έτοιμο το περιχύνουμε με τη σάλτσα. Και το βάζουμε στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά να δέσει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: