ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο
2 Φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
3 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
1 Κουταλάκι σόδα
4 Αβγά
4 Κουταλιές σούπας σοκολάτα τρούφα
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο
2 Φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
3 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
1 Κουταλάκι σόδα
4 Αβγά
4 Κουταλιές σούπας σοκολάτα τρούφα
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Διαλύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γάλα έχοντας διαλύσει μέσα τη σόδα και τη βανίλια, τ αβγά και το αλεύρι, γυρίζοντας συνεχώς το μείγμα μέχρι ενιαίο και λείο. Ξεχωρίζουμε από το μείγμα ένα μέρος και αφού λιώσουμε σε άλλο κατσαρολάκι τη σοκολάτα με λίγο γάλα, το ανακατεύουμε, φτιάχνοντας ένα σοκολατένιο μείγμα. Βάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα πρώτα το άσπρο μείγμα, μετά το σοκολατένιο και μετά το ανακατεύουμε ελαφρώς. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά το αφήνουμε να κρυώσει και το ξεφορμάρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: