Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΣΠΑΓΓΕΤΙ BOLOGNESE

ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300γρ. Κιμάς
Αλάτι
Πιπέρι
1 Σφηνάκι βότκα
1 Κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
Ψιλοκομμένο μαϊντανός
1/2 Κιλό μακαρόνια
Τυρί τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι, τον κιμά, αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε καλά. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ρίχνουμε τη βότκα.
  • Ρίχνουμε τα ντοματάκια και το μαϊντανό και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά.
  • Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα μακαρόνια όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τον κιμά και μπόλικο τριμμένο τυρί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: