ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαρίδες
4 Κρεμμύδια
600γρ. Ντομάτες
1 Ποτήρι κρασιού λευκό ξερό κρασί
1 Ποτήρι ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό γαρίδες
4 Κρεμμύδια
600γρ. Ντομάτες
1 Ποτήρι κρασιού λευκό ξερό κρασί
1 Ποτήρι ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τις γαρίδες.
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε τις ντομάτες τις οποίες έχουμε ξεφλουδίσει και τις έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το κρασί, λίγο νερό, το μαϊντανό και αλατοπίπερο, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά. Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις βάζουμε στη κατσαρόλα. Αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά, να πήξει και η σάλτσα. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και αν θέλουμε συνοδεύουμε με λευκό πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: