ΥΛΙΚΑ
5 Αβγά
4 Κόκκινες πιπεριές
1 Ντομάτα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5 Αβγά
4 Κόκκινες πιπεριές
1 Ντομάτα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τα σπόρια και τις κόβουμε σε ροδέλες.
- Σπάμε σ ένα βαθύ πιάτο τ αβγά και τα χτυπάμε καλά με το σύρμα. Βάζουμε το λάδι σ ένα τηγάνι να κάψει, ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και τις πιπεριές, τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε τα αβγά ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να πήξουν. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: