ΥΛΙΚΑ
3 Πιπεριές Φλωρίνης (ψημμένες)
250γρ. Τοματοπελτέ
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
3 Κουταλάκια γλυκού πάπρικα
1 Κουταλάκι γλυκού τσίλι
1 Κουταλάκι μπούκοβο (προαιρετικά αν αντέχεται τα πολύ καυτερά)
1/2 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 Πρέζα ζάχαρη
2 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Πιπεριές Φλωρίνης (ψημμένες)
250γρ. Τοματοπελτέ
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
3 Κουταλάκια γλυκού πάπρικα
1 Κουταλάκι γλυκού τσίλι
1 Κουταλάκι μπούκοβο (προαιρετικά αν αντέχεται τα πολύ καυτερά)
1/2 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 Πρέζα ζάχαρη
2 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε όλα τα υλικά με το ραβδομπλέντερ μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη σαλάτα σαν αλοιφή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: