Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΣΑΛΑΤΑ CAPRESE

ΥΛΙΚΑ
2 Ντομάτες κομμένες σε φέτες
125γρ. Μοτσαρέλα
125γρ. Ρόκα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πέστο βασιλικού
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε φέτες και τις τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα εναλλάξ με τις φέτες τις ντομάτας. Βάζουμε το πέστο περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
  • Καλό θα είναι να προσέξουμε οι φέτες τις ντομάτας και της μοτσαρέλας να έχουν περίπου το ίδιο πάχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: