ΥΛΙΚΑ
1200γρ. Φιλέτο κοτόπουλου
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
500γρ. Ψιλοκομμένες ντομάτες
6 Πολύχρωμες πιπεριές
Ρίγανη
1 Φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1200γρ. Φιλέτο κοτόπουλου
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
500γρ. Ψιλοκομμένες ντομάτες
6 Πολύχρωμες πιπεριές
Ρίγανη
1 Φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα φιλετάκια που έχουμε κόψει σε κομμάτια. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα και σβήνουμε με το κρασί.
- Αφήνουμε για λίγο να εξατμιστεί το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε το φαγητό για 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά το κοτόπουλο.
- Εν τω μεταξύ πλένουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια.
- Τις βάζουμε και αυτές στη κατσαρόλα 15 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα. Προς το τέλος αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
- Συνοδεύουμε με πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: